FÖRRÄTTER

1.Papadam ……………………………….. 25:-
tunt indiskt kryddat hårt bröd (2 st.) med mangochutny
2.Somasa ………………………………… 30:-
vegetarisk pirog, med mintsås
3.Pakora …………………………………. 35:-
friterade grönsaker, med mintsås
4.Paneer Pakora …………………………… 40:-
friterad hemgjord ost i majsmjöl med mintsås
5. DAL PURI  ……………………………….. 40:-
Indisk stekt fyllda linser bröd.
6. KYCKLING PAKORA  ………………….. 45:-
Friterade kycklingfile bitar.
7. ONION VAJI  ……………………………… 35:-
friterad traditionella indisk lökbollar.

SPECIALRÄTTER (mild eller mellanstark)

8. RUCI SPECIAL …………………… 160:-
vitlöksmarinerad kycklingfilé, tillagad med cashewnötter blomkål,saffran och paprika
9. BENARAS …………………………….. 155:-
vitlöksmarinerad grillad kycklingfilé
tillagad med yoghurt, gräslök mint och saffran i cashewnötsås.
10. KYCKLING MANGO ………………. 140:-
Kycklingfile` tillagad med mango i currysås.
11 .
.

TANDOORIRÄTTER (mellanstarka eller starka)

12.TANDOORI KYCKLING ……………. 130:-
två marinerade kycklinglår, grillade i lerugn
13.KYCKLING TIKKA SIZLAR ……….. 155:-
marinerad kycklingfilé, grillad, serverad med specialkryddor och grönsaker i olivolja
14. RASONI TIKKA SIZLAR …………… 155:-
vitlöksmarinerad kycklingfilé, grillad i lerugn, serverad med grönsaker i olivolja
15. LAMM TIKKA SIZLAR ……………… 175:-
marinerad och grillad lammfilé, stekta grönsaker i olivolja.
16. MIXED SIZLAR ……………………….. 185:-
lammfilé,kycklingfiléochkungsräkor,marinerade och grillade,grönsaker i olivolje
17. OXFILE´ SIZLAR …………………….. 180:-
marinerad och grillade oxfile´,med grönsaker i olivolja.
18. KUNGSRÄKOR SIZLAR …………….. 190:-
marinerade och grillade kungsrä0kor,grönsaker i olivolja

BUTTER MASALA RÄTTER ( mellanstark )

## Marinerade och grillad i lerung, tillagad i tomat och cashewnötsås ##

19. Kyckling Tikka ButterMasala ……………………. 140:-
marinerad kycklingfilé, grillad i lerugn, tillagad i tomat-och cashewnöt sås
20. Lamm Tikka Butter Masala ……………………. 155:-
marinerade lammfile’,grillad i lerung, tillagad i tomat och cashewnöt sås
21. Oxfile´ Butter Masala ……………………………… 160:-
marinerade oxfile´grillade i lerung, tillagad i tomat och cashewnötsås.
22. Kungsräkor Butter Masala ………………………. 185:-
marinerade och grillade kungsräkor, tillagade i Tomat och cashewnötsås.

KARAIRÄTTER (mellan stark eller stark)

## Marinerad och grillad i lerugn, tillagad med paprika,syltlök, ingefära och tomat sås ##

23. KYCKLING KARAI …………………………………… 150:-
24. LAMM KARAI …………………………………………. 165:-
25. OXFILE´KARAI ……………………………………….. 165:-
26. SCAMPI KARAI ……………………………………….. 185:-
27.VEGETARISK KARAI.(Blandade Grönsakar) … 140:-
28. RÄKOR KARAI (Små Räkor ) …………………….. 145:-

VEGETARISKA RÄTTER (mellanstark eller stark)

29. VEGETARISK GRYTA ………………. 120:-
blandade färska grönsaker tillagad med mellanstarksås
30. PANEER BUTTER MASALA ………. 130:-
färskost i gräddig tomatsås tillagad med indisk specialsås
31. PALAK PANEER ……………………… 135:-
färskost och blad spenat lagat i tomat och indisk Specialsås
32. ALLO MOTOR PONIR ……………….. 135:-
Potatis,äter och hemlagad ost blandad med currysås
33. DAL MAKHONI ……………………….. 120:-
blandade linser i tomat- och cashewnötsås.
34. PANEER ZALFREZI……………………………140:-
ost,färsk paprika,broccoli,smörstek lök,vitlök och grön chili i sås
35. SPENAT DAL …………………………… 130:-
Hackad spenat med linser och tomat i curry sås.
36. VEGERTARISK BALTI ………………………… 135:-
Blandade färska grönsaker tillagad med balti sås.

BALTIRÄTTER (mellanstark eller stark)

37. KYCKLING BASHANTI ……………….. 145:-
Grillade små kycklingfile´med stekt
lök,paprika,tomat i baltisås
38. KYCKLING TIKKA BALTI ……………. 145:-
Grillade kycklingfile´ i baltisås.
39. KYCKLING TIKKA GARLIC …………. 150:-
Grillade vitlöks kycklingfile´ i baltisås.
40. LAMM BALTI …………………………… 160:-
Grillade lammfile´ tillagad med baltisås
41. LAMM BASHANTI ……………………… 160:-
Grillade lammfile´ med stekt lök,paprika,tomat i baltisås.
42. BIFF BALTI ……………………………… 145:-
Nötkött tillagad med baltisås.
43. KUNGSRÄKOR PALAK ……………….. 175:-
Grillade kungsräkor tillagad med spenat i baltisås.
44. OXFILE´ BALTI …………………………. 170:-
Grillade oxfile´tillagad med balti sås

KYCKLINGRÄTTER mellanstarka eller starka

45. KYCKLING CURRY ……………………………………. 125:-
tillagad medmellan strak sås och färsk korriander
46. KYCKLING RAGON ZOSH …………………………… 135:-
tillagad med yoghurt och mellanstark sås
47. KYCKLING GRYTA …………………………………… 140:-
tillagad med blandade grönsaker i indisk mellanstark sås
48. KYCKLING DAL ……………………………………….. 135:-
tillagad med Gul linser fräsk korriander i currysås
49. KYCKLING SPENAT ………………………………….. 135:-
tillagad med friterad lök istark tomatsås.
50. KYCKLING ADRAK …………………………………… 135:-
ingefärssmak, tillagad med nordindisk sås
51. KYCKLING BUNNA …………………………………… 135:-
tillagad med stekt Lök, paprika och smör i stark tomatsås
52. KYCKLING SAMBAL ………………………………….. 135:-
tillagad med stark sambalsås
53. KYCKLING KASMIRI …………………………………. 135:-
tillagad med nordindiska starka kryddor i sås
54. KYCKLING MADRAS …………………………………. 140:-
tillagad med sydindisk gryta med kokos och kryddor i sås
55. KYCKLING VINDALOO ………………………………. 140:-
tillagad med extra stark sydindisk kycklinggryta

LAMMRÄTTER (mellan starka eller starka)

56. LAMM CURRY …………………………………………… 135:-
tillagad med mellan strak sås och färsk korriander
57. LAMM RAGON ZOSH ………………………………….. 145:-
tillagad med yoghurt och mellanstark sås
58. LAMMGRYTA ………………………………………….. 145:-
tillagad med blandade grönsaker indisk mellanstark sås
59. LAMM DAL ………………………………………………. 145:-
tillagad med Gul linser fräsk korriander i currysås
60. LAMM SPENAT …………………………………………. 145:-
tillagad med friterad lök istark tomatsås.
61. LAMM ADRAK …………………………………………… 145:-
ingefärssmak, tillagad med nordindisk sås
62. LAMM BUNNA ……………………………………………. 150:-
tillagad med stekt lök, paprika och smör i stark tomat sås
63. LAMM SAMBAL ………………………………………….. 155:-
tillagad med stark sambal sås
64. LAMM KASMIRI …………………………………………. 155:-
tillagad med nordindiska starka kryddor i sås
65. LAMM MADRAS …………………………………………. 160:-
tillagad med sydindisk gryta med kokos och kryddor i sås
66. LAMM VINDALOO ……………………………………… 155:-
tillagad med extra stark sydindisk lammgryta

BIFFRÄTTER (mellanstark eller stark)

67. BIFF CURRY ………………………………. 125:-
tillagad med mellan stark sås och färsk korriander
68. BIFF ROGON ZOSH ……………………… 135:-
tillagad i yoghurt och mellanstark sås
69. BIFF GRYTA ……………………………… 140:-
blandade grönsaker tillagad med indisk mellan stark sås
70. BIFF SAMBAL ……………………………. 135:-
tillagad med stark sambalsås
71. BIFF KASMIRI …………………………….. 135:-
tillagad med nordindiska starka kryddor i sås.
72. BIFF BUNNA ………………………………. 145:-
tillagad med lök, paprika och smör i stark sås
73. BIFF MADRAS …………………………….. 145:-
sydindisk gryta tillagad med starka kryddor och kokos i sås
74. BIFF VINDALOO ………………………….. 145:-
extra stark sydindisk gryta

FISKRÄTTER (mellanstark eller stark)

75. RÄKOR CURRY …………………………….. 135:-
tillagad med indisk mellanstark sås och färsk korriandar
76. RÄKOR SPENAT …………………………… 145:-
Små räkor och spenat tillagad med tomat i currysås.
77. JHINGA MASALA …………………………. 170:-
kungsräkor med mellan starka specialkryddat.
78. SCAMPI MADRAS …………………………… 180:-
kungsräkor tillagad med kokos och stark kryddor i sås.

BIRANIRÄTTER (mellanstark)

## Basmati ris tillagad med saffran,cashewnötter och russin ##

79. KYCKLING BIRANI ………………………… 155:-
80. LAMM BIRANI ………………………………. 170:-
81. BIFF BIRANI …………………………………. 155:-
82. VEGETARISK BIRANI …………………….. 150:-

KORMARÄTTER ( Mild )

# # Tillagad med yoghurt, russin, kokos och kryddor i cashewnötsås ##

83. KYCKLING KORMA …………………………………….. 140:-
84. LAMM KORMA …………………………………………… 150:-
85. BIFF KORMA ……………………………………………… 140:-
86. SCAMPI KORMA …………………………. …………….. 165:-
87. VEGETARISK KORMA(Blandade Grönsakar) …,… 145-

ZALFREZI RÄTTER (mellan eller stark)

# # Färsk paprika,smörstek lök,vitlök,grönchili och färsk koriander ##

88. KYCKLING eller BIFF JALFREZI…………………….155:-
89.LAMM JALFREZI……………………………………….165:-
90.OXFILE´JALFREZI……………………………………..175:-
91.SCAMPI JALFREZI……………………………………..195:-

BARN SPECIAL

12(1 st.),19,83,84,85 eller 86 med
ris,sallad och liten läsk ingår….90:-

INDISKT NANBRÖD

92. NAN ………………………………………………………… 25:-
bröd bakat i lerugn
93.VITLÖKS NAN …………………………………………… 30:-
vitlöksbröd bakat i lerugn
94. PASHWARI NAN ……………………………………….. 40:-
kokos,russin,cashewnöter och socker
inbakat bröd i lerugn
95. MASALA NAN …………………………………………… 35:-
specialkryddat bröd bakat i lerugn
96. PANNER NAN …………………………………………… 45:-
ost inbakat bröd i lerugn

EXTRA TILLBHÖR

97. TOMAT SALLAD (Stark) ……………………………. 35:-
98. RAITA ……………………………………………………. 40:-
gurka, tomat, och lök med yoghurt blandat med speciella Indisk kryddor
99. CHILI PICKLES …………………………………………… 25:-
100. MANGO CHUTNEY ……………………………………. 25:-
sötsur och stark sås

EFTERRÄTT

101. Kulfi ……………………………………………………… 30:-
indisk glass med pistagenötter, kardemumma och saffran

DRYCKER

102. Läsk ……………………………………………… 25:-
103. Lassi …………………………………………….. 40:-
salt eller söt ( mango) indisk milkshake med yoghurt
104. Indiskt kryddat te ………………………… 25:-
105. Te ………………………………… ……………. 20:-
106. Kaffe …………………………………………… 20:-