MÅNDAG

1.TANDOORI KYCKLING (Tandoori kryddor)     
Marinerad kycklinglår grillad i lerugn.
2.TIKKA BUTTER MASALA (Tan. Kryddor)
Grillade Kycklingfilé tillagad med tomat och cashewnöt sås
3. MADRAS ( mellanstark )                        
Kycklingfilé tillagad med sydindisk kryddor i sås.
4. BUNNA ( stark )                                          
Biff tillagad med paprika och lök i tomatsås.
5. MIX SABZI
Blandade grönsaker tillagad med mellan stark sås.

6. KYCKLING TIKKA SIZLAR (mellan stark)    
Grillade kycklingfile´serverad med grönsaker i olivolja.
7. LAMM DALL                                              
Lamm tillagad med linser i mellan stark sås.
8. OXFILE´ KARAI ( Mellan eller stark)           
Tillagad med paprika,syltlök, ingefära och tomatsås.
9. RÄKOR SPENAT ( mellan eller stark)         
Småräkor tillagad spenat med curry sås.
10.PALAK PONIR                                            
Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås.

TISDAG

1. TANDOORI KYCKLING
Marinerad kycklinglår grillad i lerugn.
2. TIKKA BUTTER MASALA
Grillade Kycklingfilé tillagad med yoghurt och cashewnöt i sås.
3. BALTI (mellan stark)
Kycklingfilé tillagad med balti sås.
4. ZALFRIEZI (stark)
Biff tillagad med paprika lök och grön chili i sås.
5. SPENAT DAL
Spenat och linser tillagad med mellanstark sås.

6. GARLIC TIKKA SIZLAR (mellan stark)
Grillade kycklingfile´serverad med grönsaker i olivolja.
7. KYCKLING KARAI ( mellan / stark)             
Tillagad med paprika,syltlök, ingefära och tomatsås.
8. LAMM SAMBAL ( Mellan eller stark)
Lamm tillagad med sambal kryddor i sås.
9. RÄK MADRAS
Små räkor tillagad med huset special sås.
10.PALAK PONIR
Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås.

ONSDAG

1. TANDOORI KYCKLING
Marinerad kycklinglår grillad i lerugn
2. TIKKA BUTTER MASALA
Grillade kycklingfilé tillagad med tomat & cashewnöt sås
3. SAMBAL (mellan stark)
Kycklingfilé tillagad med sambal i curry sås.
4. MADRAS (stark)
Biff tillagad med huset special sås
5. VEGETARISK BALTI
Blandade grönsaker tillagad med mellan stark sås.

6. KYCKLING TIKKA SIZLAR (mellan stark)
Grillade kycklingfile´serverad med grönsaker i olivolja.
7.KYCKLING BASANTI(m/s) 
Tillagad med paprika,syltlök, ingefära och tomatsås.
8. LAMM KARAI ( Mellan stark)
Tillagad med paprika,syltlök, ingefära och tomatsås.
9. RÄK SABZI
Små räkor tillagad med blandade grönsaker i curry sås.
10.PALAK PONIR 
Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås.

TORSDAG

1. TANDOORI KYCKLING                                     
Marinerad kycklinglår grillad i lerugn.
2. TIKKA BUTTER MASALA                           
Grillade Kycklingfilé tillagad med yoghurt och cashewnöt i sås.
3. KORMA (mild)                                                
Kycklingfilé tillagad med yoghurt och cashewnötsås.
4. BIFF SPENAT (stark)                                        
Biff tillagad med blad spenat i curry sås .
5.DAL MAKHANI                                                 
Blandade linser tillagad med tomat och cashewnöt sås.
6. KYCKLING TIKKA SIZLAR (mellan stark)
Grillade kycklingfile´serverad med grönsaker i olivolja.
7. LAMM MADRAS ( Mellan eller stark)
Lamm tillagad med huset special sås.
8.OXFILE´ KARAI( Mellan eller stark)            
Tillagad med paprika,syltlök, ingefära och tomatsås.
9. RÄK CURRY
Små räkor tillagad med curry sås.
10.PALAK PONIR
Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås.

FREDAG

1. TANDOORI KYCKLING
Marinerad kycklinglår grillad i lerugn.
2. TIKKA BUTTER MASALA
Grillade Kycklingfilé tillagad med tomat och cashewnöt sås.
3. KYCKLING BALTI ( mellan stark )              
Kycklingfilé tillagad med balti sås.
4. VINDALOO (stark)
Biff tillagad med nordindisk kryddor i sås.
5.PONIR ZALFREZI
Hemgjort ost, paprika, grönchili i sås.
6. GARLIC TIKKA SIZLAR (mellan stark)
Grillade kycklingfile´serverad med grönsaker i olivolja.
7. LAMM KASMIRI ( Mellan eller stark)
Lamm tillagad med kasmiri kryddad sås.
8. OXFILE´ KARAI ( Mellan eller stark)
Tillagad med paprika,syltlök, ingefära och tomatsås.
9. RÄK SPENAT
Små räkor tillagad med spenat i curry sås.
10.PALAK PONIR
Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås.

LUNCH Fr. 99:-

Ris,½ Naanbröd, sallad, kaffe ingår.

½ NAANBRÖD INGÅR I ALLA VARM RÄTTER

EXTRA ½ NAAN        10:-

EXTRA HELTNAAN    15:-

HELT VITLÖKS NAN   20:-